Kezdőoldal folytatása

Segítünk az 50 feletti férfiakegészségének megőrzésében, gyógyszerek nélkül, csak a természet adta anyagokkal!

Amikor az ember elérkezik egy korhoz, és a hátralévő évek számán gondolkodik,  (nálam ez a hatvan év volt) akkor jut eszébe az egészsége, hogy szeretné még azt a pár évet egészségben leélni, és lehető legrövidebb időt a végén betegségben.

 

 

 

Biztos elgondolkodott már ezen Ön is!

Amikor én is elértem ezt a kort, el kezdtem számolni a rokonság, a család férfitagjai elhalálozásának évszámát. És elgondolkodtam, hogy elég lesz-e csak az egyik kezemen megszámolni a hátralévő éveket, vagy kell mind a kettő?
Természetesen utána néztem gyorsan, hogy mit tudok még tenni az elhanyagolt egészség rendbetételéért, megőrzéséért, mert én is, mint a legtöbb férfi, kevés gondot fordítottam rá, „örökéletűnek”, tökéletesen egészségesnek éreztem magam. Kerestem a lehetőséget, hogy hogyan tudnám, nagyobb változások nélkül, lehető legkevesebb megpróbáltatásokkal megőrizni az egészségem. Így találtam olyan természetes anyagokra, amelyeknek a napi fogyasztásának beillesztésével a megszokott étrend közé, esély van az egészség megőrzésére, a hosszú-, hosszabb egészségre.

Mit szólna, ha azt mondanám, a hosszú, egészséges élet nem lehetetlen?

Az 1960-as években a nyugdíjkorhatár 60 év volt és a férfiak átlagéletkora 65 év.

2017-ben már a nyugdíjkorhatár 65 év, és a férfiak átlagéletkora 72 év.
Tehát nagy átlagban 7 évünk marad a nyugdíj után az életre.

Nagyon nem mindegy, hogy ezt a 7 évet milyen egészségben töltjük el, és egészségben is milyen hosszan.

Nem akarom a táplálkozását megváltoztatni senkinek, hanem a napi megszokott táplálkozása mellett, ha ezeket a természetes anyagokat napi szinten fogyasztja, akkor jó esélye van a hosszabb és egészségesebb életre.

Ki vagyok én? És miért bízzon az ajánlatomban?


Mert én már elértem ezt a kort és én is elgondolkodtam ezeken a dolgokon már pár évvel ezelőtt, és utána is néztem a lehetőségeknek. Ezeket a tapasztalatokat osztom meg a blogban, és a termékeket a webshopban.

Legtöbben ott rontják el a próbálkozást, hogy azt hiszik, az egész táplálkozásukat meg kell változtatni, hogy eredményt érjenek el. Hatvan év megszokott táplálkozását megváltoztatni nehezen megy. Egyik napról a másikra biztos nem, de apránként lehetséges, viszont a napi étkezésbe beillesztve ezeket a természetes anyagokat, csak két percet vesz el az időnkből naponta.

Az pedig, csak megér, pár egészséges évet?!

 

 

Fotók: Pixabay / pixels.com