Fokhagyma kapszula, Allicin tartalommal, 100 db,

Fokhagyma kapszula, Allicin tartalommal, 100 db,
1 990 Ft
1 990 Ft
Kezdete: 2020.01.01   A készlet erejéig!

A szervezet és az erek védelméért!
Hozzájárul a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához, valamint a káros mikroorganizmusokkal (gombákkal, baktériumokkal) szembeni ellenálló képességhez.

Napi adag tartalmaz: 15mg allicint

Részletek

Már napi 3-5 mg allicin fogyasztása előnyösen befolyásolhatja a vér összkoleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid és vérlipid (vérzsír) szintjét.
A fokhagyma gyógyhatását a több mint 100 féle kéntartalmú vegyület adja. Ezek közül is a legfontosabbak; az allicin, az allin, a tioszulfinát és a gamma-glutamil-cisztein.
Az allicin biológiailag az egyik legaktívabb vegyület a fokhagymában. Csökkenti a koleszterin, a triglicerid-,és a vérnyomás szintjét. Akadályozza a vérlemezkék tapadását és megelőzi a veszélyes zsír-oxidációs reakciókat a vérkeringésben. Nemcsak a szívroham ellen nyújt védelmet, hanem az agyi stroke, érelmeszesedés és a csökkent pszichofizikai tényezők ellen is.

Az allin allicinná alakul át, ezt követően az allicin egy része gyorsan újabb kén- vegyületekké bomlik, ilyen például az ajoén, ami széles spektrumú antimikrobiális hatású. Segít megelőzni a gombás láb kialakulását, és felveszi a harcot a Candida gombával.
Az allicin , illetve egy lebomlási terméke a tüdőn át választódik ki, ahol számos kórokozót elöl. Hörghurutban fellazítja a beszáradt nyákot, felszakítja a köhögést, csökkenti a kínzó, száraz köhögési ingert. Az allicin erősíti az immunrendszert, fontos hatóanyag meghűlés, influenza esetén.

420mg x 100db lágy-zselatin kapszula

Adagolás: napi 3×1 lágy-zselatin kapszula
Napi adag tartalmaz: 15mg allicin
Egy kapszula 300mg olajos kivonata 5mg allicint tartalmaz.

OÉTI:6830 / 2010A véleményírók, hozzászólók e-mailcímét nem tesszük közzé.

Adatok
Cikkszám
1122
Kiegészítő termékek
-3%
2 670 Ft
2 600 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!